033-2340303
info@e-chopperleusden.nl

Onze klanten gaven de volgende review

Wil je weten wat andere gasten van hun tour door de omgeving vonden? Lees ze hieronder. Wil je zelf een review achterlaten, ga dan naar de pagina geef een review.


Lobke
Topuitje gehad met collega's ondanks een paar pittige buitjes. Ideaal dat we twee gidsen meekregen en niet op de route hoefden te letten!
16 september 2022
Nicole
Leuke tocht gedaan met ons viertjes met de E-Chopper. Mooie route door via Amersfoort, Soesterduinen en vliegbasis. Aanrader!
27 juli 2022
Fabian
Lekker ritje gemaakt op de e-chopper. De route was ook top!
28 augustus 2022
Marissa
Zojuist met 12 vrienden een mooie rit gemaakt richting Soest. Medewerkers zijn erg vriendelijk en meedenkend. Ze hebben zelfs na afloop voor ons een restaurant in de buurt gereserveerd. Zeker een aanrader!
28 augustus 2022
Frank
Super leuke tour aangeraden door de organisatie. Dachten graag mee en waren heel enthousiast. Aanrader voor een dagje uit met vrienden, familie en collega's. Zeker de moeite waard om nog eens te doen!
28 augustus 2022
Alissa
Nooit eerder op een e-chopper gereden, wat een leuke ervaring! De route die we kregen was erg leuk en afwisselend en het personeel was vriendelijk een meedenkend. Zeker een aanrader!
28 augustus 2022
Naam bij organisatie bekend
Ging heerlijk, mooie tocht!
28 augustus 2022
Mitchel
Super geregeld! Mooie E-choppers met genoeg batterij en een super mooie omgeving
28 augustus 2022
Naam bij organisatie bekend
Mooie omgeving! De e-choppers rijden erg soepel. De instructeurs waren vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!
28 augustus 2022
Naam bij organisatie bekend
Erg leuke dag gehad met de e-choppers die we een middag hadden gehuurd. Voordat wij begonnen aan onze middag op de e-chopper hebben we een duidelijke uitleg gekregen van de enthousiaste eigenaar. Vervolgens hebben we de route gekregen die ons door de mooie omgeving navigeerde.
28 augustus 2022
1 2 3 5
echopper bij Koppelpoort Amersfoort
menu