033-2340303
info@e-chopperleusden.nl

Onze klanten gaven de volgende review

Wil je weten wat andere gasten van een rit op onze e-choppers door de omgeving vonden? Lees ze hieronder. Wil je zelf een review achterlaten, ga dan naar de pagina geef een review.


Ron
Geweldig! Schitterende omgeving verkend met de nette e-choppers van Mark. Langs het water, door de bossen en vliegveld Soesterberg. Was echt top en een aanrader. We hebben er van genoten, bedankt!
11 juni 2022
MBO Amersfoort
Wat was dit een leuk team-uitje zeg! Met 30 choppers en een paar steps hebben we (in 2 groepen) de route van 26 km door de landgoederen van Leusden gereden. Halverwege een snelle pitstop voor een drankje bij Bavoort. We hadden besloten dat iedereen een helm op zou zetten: dat was geen enkel probleem. Super […]
12 mei 2022
Demian
Al een aantal keer een e-chopper gehuurd bij Mark en zijn team. Vriendelijke en duidelijke uitleg, nieuwe e-choppers, en toffe routes. Leuk als gezinsuitje (kids kunnen mee) of teamuitje. Bedankt e-chopper Leusden!
29 juni 2022
Anouk en Bjorn
Wat was het leuk zeg, eerste x op een e-chopper, en een prachtige route gereden in 2 uur tijd, Mark bedankt!!! en heel veel succes met je bedrijf, je ziet ons zeker nog een x terug , een aanrader voor iedereen
1 mei 2022
Eikelboom & De Bondt Leusden

22 april 2022
Fysiotherapie MeanderMC
Wauh Mark wat was dit team-uitje perfect geregeld! Met 32 personen een prachtige tocht gemaakt op de E-Choppers en heerlijk gegeten. Absoluut een aanrader. Organisatie denkt mee en is super relaxed!
14 oktober 2021
Celine
Vorige week donderdag een hele mooie route met collega’s op de EChopper. Super leuk om te doen. Het was allemaal super geregeld voor 35 man. Alle Echoppers stonden klaar en daarna een heerlijk diner bij Olief en Olijf. Super geregeld!
14 oktober 2021
Esther
Heerlijke middag op de E-choppers gehad. Kinderen voorop en lekker touren door prachtige omgeving. De app met Route werkt perfect. Kinderen vonden het ook echt te gek.
19 september 2021
Marieke
Ondanks dat de weersomstandigheden niet helemaal optimaal waren hebben we met 10 mensen(waarvan 1 kind van 1) een fantastische middag gehad op de E-choppers. De routes die je kan kiezen (als je dat wilt) zijn duidelijk en erg leuk was de route die wij kozen rondom Amersfoort en Soest. Goede service van Mark en we […]
8 augustus 2021
Max
Geweldige dag gehad met gezin en de leuke Amersfoort - Eemtour gemaakt. Goede en heldere uitleg van Mark gehad. Aanrader voor prive en zakelijke uitjes. Top!
12 augustus 2021
echopper bij Koppelpoort Amersfoort
menu