033-2340303
info@e-chopperleusden.nl

Geef je review

Als het goed is heb je een tour gemaakt op één van onze voertuigen. We zouden het erg leuk vinden als je een review achterlaat die we kunnen tonen op deze website.

Je kunt aangeven of je je naam wilt verbergen zodat je een anonieme review kan maken. Je e-mailadres wordt niet weergegeven.


Reviews

Onze huurders gaven de volgende reviews:


Malou
De medewerkers hebben ons super geholpen en alles verliep uiterst relaxt. Top! Daarna hebben wij ondanks het regenachtige weer, heerlijke genoten van de mooie routes. Tot de volgende keer.
31 juli 2022
Kim
We hebben vanmiddag een mooie route gereden met twee e-choppers en echt heel erg genoten. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg van de choppers en de route. De middag is om gevlogen. We komen zeker nog eens terug!
23 juli 2022
Quirijn
Super leuke middag met dochter op de familychopper! Contact met Mark was top! Alles goed geregeld! Ga zeker nog een keer!
13 juli 2022
Joep (NPO)
Wij hebben onwijs genoten van deze leuke middag! Met 9 e-choppers hebben we een prachtige route gereden door Leusden, Amersfoort en De Soester Duinen. Halverwege zijn we gestopt om een drankje langs de Eem te doen, eveneens erg mooi. Mark en zijn team zijn erg enthousiast en duidelijk in de communicatie. Op zoek naar een […]
30 juni 2022
Marjo
Wat een leuke ervaring zijn de e-Choppers! We hebben met een gezelschap van 3 personen de tour van 3 uur gedaan door de binnenstad van Amersfoort, de polder, Soester Eng en de vliegbasis Soesterberg. De e-Choppers zijn makkelijk te besturen en echt fun. Iedereen vindt het leuk en lacht. Bedankt Mark en je collega, voor […]
3 juli 2022
Ron
Geweldig! Schitterende omgeving verkend met de nette e-choppers van Mark. Langs het water, door de bossen en vliegveld Soesterberg. Was echt top en een aanrader. We hebben er van genoten, bedankt!
11 juni 2022
MBO Amersfoort
Wat was dit een leuk team-uitje zeg! Met 30 choppers en een paar steps hebben we (in 2 groepen) de route van 26 km door de landgoederen van Leusden gereden. Halverwege een snelle pitstop voor een drankje bij Bavoort. We hadden besloten dat iedereen een helm op zou zetten: dat was geen enkel probleem. Super […]
12 mei 2022
Demian
Al een aantal keer een e-chopper gehuurd bij Mark en zijn team. Vriendelijke en duidelijke uitleg, nieuwe e-choppers, en toffe routes. Leuk als gezinsuitje (kids kunnen mee) of teamuitje. Bedankt e-chopper Leusden!
11 augustus 2022
Anouk en Bjorn
Wat was het leuk zeg, eerste x op een e-chopper, en een prachtige route gereden in 2 uur tijd, Mark bedankt!!! en heel veel succes met je bedrijf, je ziet ons zeker nog een x terug , een aanrader voor iedereen
1 mei 2022
Eikelboom & De Bondt Leusden

22 april 2022
menu