Reserveren

Maak een E-Choppertour en ontdek Amersfoort en omgeving op een unieke manier! Leuk voor jong en oud, met z’n tweeën of juist in een grote groep: een E-Choppertour is avontuurlijk, milieuvriendelijk, en voor alle doelgroepen heel erg leuk om te doen! Vriendentours, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen: je zult zien dat iedereen enthousiast is. Kinderen t/m 15 jaar kunnen achterop een familychopper en is iemand niet in bezit van een brommer- of autorijbewijs? Dan kan hij ook gewoon mee met de tour, op een FatMax E-Kickbike (elektrische step) of een E-Fatbike (elektrische fiets).

E-Chopper Leusden heeft meerdere unieke, afwisselende routes in Amersfoort en omgeving samengesteld, die jullie langs vele mooie bezienswaardigheden in stad en natuur leiden. Wat dacht je van touren door de oude binnenstad van Amersfoort, de Eempolder,  de Soesterduinen en voormalig vliegveld Soesterberg? Of juist langs het Valleikanaal en door de prachtige bossen van Den Treek? Voor elk wat wils!

Boek snel je tour!

Onze prijzen

Je kan onze voertuigen voor verschillende dagdelen huren. Staat de door jou gewenste tijd er (voor vandaag) niet tussen? Bel dan naar 033 - 234 0303 om telefonisch te reserveren!

 • Inclusief koffie of thee bij ontvangst
 • Inclusief digitale route naar keuze
 • Inclusief telefoonhouder
 • Inclusief lichtgewicht, goedgekeurde helm (ook geschikt voor brildragers)
 • Inclusief WA-verzekering
 • Inclusief (groeps)foto bij start van de tour
on Google
on Yelp
 • E-Chopper Tour 2 uur

  10:00-12:00 uur (van maandag t/m zondag)

  19:00-21:00 uur (van maandag t/m zondag)

  34.50per persoon
 • E-CHOPPER TOUR 3 UUR

  10:00-13:00 uur (van maandag t/m zondag)

  14:00-17:00 uur (van maandag t/m zondag)
  17:30-20:30 uur (van maandag t/m zondag)

  39.50per persoon
  Favoriet
 • E-CHOPPER DAG TOUR

  10:00-17:00 uur (van maandag t/m zondag)

  59.00per persoon

reserveren

Selecteer een dag en een tijdsblok

Staat de door jou gewenste tijd er (voor vandaag) niet tussen? Bel dan naar 033 - 234 0303 om telefonisch te reserveren!

eten en drinken

Arrangementen

Wil je vooraf, tijdens of na het chopperen genieten van koffie met taart, lunch of een burger? Bekijk de mogelijkheden en voeg ze toe aan je reservering. 

Gedurende de winterperiode zijn we geopend maar niet standaard aanwezig. Aangeraden wordt om vooraf te bellen.