033-2340303
info@e-chopperleusden.nl

Boek een groepsuitje op een E-Chopper

Organiseer je een bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, familieuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige dag uit met je vrienden? Dan is een E-Chopper- of FatMax KickBiketour een originele, leuke activiteit, waarvoor je bij ons aan het goede adres bent!
We hebben eenpersoons E-Choppers, maar ook E-Choppers waarop een kind van ca. 4 tot en met 15 jaar achterop kan. Voor het berijden van een E-Chopper is een brommer- of autorijbewijs nodig. Zijn er in jullie groep mensen zonder brommer- of autorijbewijs, dan kun je voor een FatMax KickBike kiezen. Op deze elektrische steps kan iedereen vanaf 16 jaar rijden en het voordeel is dat ze net zo snel zijn als onze E-Choppers. Ideaal dus om binnen een groep met elkaar te combineren! Indien gewenst kan jullie groep begeleid worden door een medewerker van E-Chopper Leusden of door een gids die jullie onderweg alles over de omgeving en bezienswaardigheden kan vertellen.

Toeren vanaf onze locatie in Leusden

De startlocatie van alle tours is in basis onze locatie in Leusden. Leusden ligt middenin Nederland, in de provincie Utrecht, naast Amersfoort en direct aan de A28. Een groene omgeving met veel leuke bezienswaardigheden, maar je bent ook zo in de stad. Parkeren is gratis, voor de deur. Er is geen maximumaantal deelnemers voor groepen. Wel geldt dat hoe langer van tevoren jullie reserveren, hoe uitgebreider de mogelijkheden zijn.
Bekijk de routes

Combineren met eten & drinken in de omgeving van Leusden

Er zijn zowel in de directe omgeving van E-Chopper Leusden als op alle routes diverse leuke horecagelegenheden te vinden voor bijvoorbeeld een lunch voor vertrek of een diner na terugkomst, onder andere in Leusden, Amersfoort en Soest. Wij denken graag met jullie mee over een passende gelegenheid en regelen desgewenst de reservering. Een aantal leuke opties zijn:

Restaurant Four Seasons

"Rijden op een E-Chopper of FatMax KickBike door Leusden en omstreken is een heerlijke bezigheid. Dichtbij het verzamelpunt ligt Restaurant Four Seasons, met een groot en zonnig buitenterras op het zuiden. Hier kun je heerlijk lunchen, koffie drinken, dineren en borrelen, terwijl je een verrassende aanblik van water hebt. Binnen in het mooi ontworpen en sfeervol restaurant is er genoeg plek voor iedereen.

Four Seasons staat bekend om zijn Proeverij, waarbij onze chef zes gangen voorbij laat komen waarbij je steeds twee op elkaar afgestemde gerechten proeft. Een bijpassend wijnarrangement is aan te bevelen.

Als je denkt dat dit het was, dan kunnen we je nogmaals verrassen, namelijk met ons gezellige binnenterras, met fontein en braai. Je waant je in Italiaanse sferen, alsof je binnen buiten zit. Daar worden onze events gehouden; bruiloften, verjaardagen, bedrijfsborrels, dans events en mooie partijen. Onze Lazy Sunday Club is al een begrip aan het worden in Leusden en omstreken.

Kortom, als je je route, verblijf of bezoek aan Leusden hebt uitgestippeld, prik dan een moment om onze mooie locatie te bezoeken, leg je voeten neer en laat de beleving over je heen komen."
Zie voor meer informatie www.restaurantfourseasons.nl

Restaurant Bavoort

"Bavoort is een restaurant dat gevestigd is op een prachtige plek aan de rand van Landgoed Den Treek – Henschoten. Geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur voor lunch, borrel en diner. Overdag serveren zij frisse salades, goed belegde broodjes, hun bekende Club Sandwich, heerlijke hamburgers, hun variant op het 12 uurtje; het Bavoortje & warme specialiteiten. Voor het diner zijn de ‘Bavoort Bites’: heerlijke kleine gerechten die vol zitten met smaak én ook ideaal zijn om met elkaar te delen. Daarnaast biedt Bavoort een ruim aanbod groepsmogelijkheden aan, kun je genieten van hun High Tea & zijn jullie meer dan welkom voor een kop koffie, cocktail of goed glas wijn. "
Zie voor meer informatie www.bavoort.nl

Bras 73

"Bij restaurant Bras 73 kun je terecht voor koffie, lunch, borrel of diner. Jullie kunnen zowel binnen als buiten plaatsnemen in onze mooie zaak. We werken niet met tijdsblokken, dus jullie zijn welkom op de door jullie gewenste tijd, en speciaal voor gasten van ’14 de musical’ hebben wij een 3-gangen theatermenu samengesteld".

Zie voor meer informatie www.bras73.nl

Toeren vanaf andere locaties in de omgeving van Leusden

Liever vanaf een andere locatie starten met jullie tour? Dat kan! Wij bezorgen onze E-Choppers en FatMax KickBikes vanaf 10 stuks tegen vergoeding in een straal van 40 km rondom Leusden. We zorgen ervoor dat we ruim voor de start van de tour aanwezig zijn op locatie, zodat we voldoende tijd hebben om iedereen uitleg te geven over de E-Choppers en FatMax KickBikes. Jullie kunnen zelf een route bepalen, maar we denken uiteraard ook graag met jullie mee. Na afloop halen we de E-Choppers en FatMax KickBikes vanzelfsprekend weer bij jullie op, op de door jullie gewenste tijd. Zo worden jullie volledig ontzorgd en zijn jullie verzekerd van een leuke dag!
Reserveer nu je E-Chopper

Tour combineren met een andere activiteit

Willen jullie graag jullie tour combineren met een andere activiteit, bijvoorbeeld een bezoek aan een museum, of willen jullie er bijvoorbeeld een puzzeltocht van maken? Er is veel mogelijk in – en rondom Leusden. Wij denken graag mee over een leuk programma.

Kortom, waarom kiezen voor E-Chopper Leusden?

  • Centraal gelegen in het midden van het land, vlakbij de snelweg A28;
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur;
  • Uitstekend onderhouden voertuigen;
  • Keuze uit diverse mooie routes;
  • Arrangementen op maat;
  • Vast aanspreekpunt;
  • We doen er alles aan om jouw collega’s, familieleden en vrienden een fantastische dag te bezorgen!
Boek direct!

Meer informatie?

Neem vooral contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken! We denken graag met jullie mee en maken graag een offerte op maat voor jullie. Mail ons op info@e-chopperleusden.nl of bel naar 033 -234 0303.

Enkele organisaties die een mooie tour maakten via E-Chopper Leusden:

menu