033-2340303
info@e-chopperleusden.nl

Routes met de e-chopper

Je kunt in de omgeving prachtige tochten maken. We hebben de leukste routes voor je uitgezocht. Maak een keuze waar je heen wilt rijden en geniet van de mooie omgeving van Leusden.


Fatmax Kickbike route over de Berg

Duur: 2 uur (zonder pauze)
Lengte: 28 kilometer 
De Fatmax Kickbike is perfect om door de oude straatjes van de binnenstad van Amersfoort te rijden. Daarna de Amersfoortse Berg omhoog om het tweede deel dwars over Landgoed Den Treek te rijden.
Bekijk de route

Door de Keistad naar de Eempolder en de Soesterduinen

Duur: 2 uur (zonder pauze)
Lengte: 33 kilometer 
Deze langere route laat veel zien van de verschillende landschappen rondom Leusden. Je tour gaat dwars de de oude binnenstad van Amersfoort richting de Nieuwe Stad, waar oude industrie heeft plaats gemaakt voor creatieve ruimten en hippe tentjes. Via een fietspad langs de Eem rij je door de Eempolder richting Soest en de Soesterduinen. Over voormalig vliegveld Soesterberg rij je weer terug richting Amersfoort. Via de Amersfoortse Berg daal je weer af richting Leusden en ga je terug naar het opstappunt.
Bekijk de route

Historisch Amersfoort en de flanken van de Berg

Duur: 1.5 uur (zonder pauze)
Lengte: 23 kilometer 
Amersfoort en Leusden worden gescheiden door de snelweg A28. De afstand is zo klein dat je binnen een mum van tijd in het centrum van Amersfoort staat. De route neemt je mee door de oude binnenstad met zijn poorten, muurhuizen en pleinen. Daarna gaat de route verder over ‘de Amersfoortse Berg’ naar de bossen van Landgoed Den Treek Henschoten. Het laatste deel brengt je via Amersfoort-Zuid weer terug bij het opstartpunt.
Bekijk de route

Via Bloeidaal naar Achterveld en de Glind

Duur: 2 uur (zonder pauze)
Lengte: 31 kilometer 
De e-chopper tour brengt je via Bloeidaal en Heerlijkheid Stoutenburg naar Achterveld en de Glind. Je rijdt dwars door mooie landerijen. Daarnaast heeft dit gebied een enorme geschiedenis rondom de Tweede Wereldoorlog.
Bekijk de route

Landgoederen rond Leusden

Duur: 1.5 uur (zonder pauze)
Lengte: 26 kilometer 
Leusden ligt omgeven door een aantal landgoederen die bijna allemaal in particulier eigendom zijn. Deze route gaat over landgoed Lockhorst en Den Treek en gaat door Leusden terug richting natuurgebied de Schammer.
Bekijk de route

Rondje Amersfoort en Den Treek

Duur: 1 uur (zonder pauze)
Lengte: 20 kilometer 
Op de e-chopper naar Amersfoort en landgoed Den Treek. De route gaat om het historische centrum van Amersfoort heen maar je kunt rustig de tijd nemen om toch even de binnenstad te bezoeken.
Bekijk de route

Rondje Den Treek, Woudenberg en Achterveld

Duur: 2.5 uur (zonder pauze)
Lengte: 43 kilometer 
Ronde door de bossen van Landgoed Den Treek en prachtige buitenplaatsen. Door het landelijk gebied van Woudenberg rij je richting de historische Grebbelinie. Via Achterveld en Stoutenburg gaat de tour terug naar Leusden.
Bekijk de route
menu